Så var Carrie Fishers begravning

Under torsdagen begravdes Carrie Fisher. Två minnesstunder har hållits – en för allmänheten och en för närmsta familjen.

ANNONS
|

Carrie Fishers familj planerade en stor minnesstund öppen för allmänheten för att hedra henne, rapporterade ABC News.

Carrie Fisher och hennes mamma Debbie Reynolds begravdes i kretsen av de närmaste under torsdagen, men nu kan även fansen få tillfälle att ta adjö av Star wars-stjärnan.

"May the force be with you"

Fansen har sedan skådespelarens död skapat en minnesplats på en tom stjärna på Hollywoods Walk of fame. På den finns texten "Carrie Fisher may the force be with youalways hope.". Carrie Fisher har ingen egenofficiell stjärna på promenaden, däremot harmamman Debbie Reynolds en stjärna, även den täckt av blommor.

Stjärnorna håller tal

Enligt TMZ ville familjen att skådespelerskan Meryl Streep skulle hålla griftetalet under ceremonin och de väntades även bjuda in Star wars-kollegan Mark Hamill som talare.

ANNONS

På bilderna från minnesstunden (ovan) syns bland andra Gwyneth Paltrow och Meryl Streep.

TMZ uppgav också att Fisher blivit kremerad, och att en del av askan ska spridas på en hemlig plats medan en annan ska läggas i mammans grav. 24-åriga dottern Billie Lourd kommer att begrava sin mamma och mormor på samma dag, och de båda kommer vila påForest Lawn Memorial Park.

Blev 60 år gammal

Det var den 27 december som Carrie Fisher avled vid 60 års ålder efter en hjärtinfarkt. En dag senare avled hennes 84-åriga mamma, Hollywood-legendaren Debbie Reynolds, av en stroke.

ANNONS