Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

180217-melfestdotter-618400_se.gp_1.jpg
Dotters bidrag handlar om att vara stöd för en vän som befinner sig i en destruktiv relation.

Så laddar Dotter inför kvällens tävling

Dotter är en av artisterna som är med och slåss om en finalplats i kvällens Melodifestival, enligt spelbolagen. Hon har ett speciellt sätt att ladda upp inför tävlingen: Meditation.

I sin artistpresentation berättar Dotter om hur viktigt det är för henne att meditera. Men alla förberedelser inför tävlingen har gjort att hon inte kunnat utföra det som planerat.

- Nu har jag inte hunnit göra det på två dagar i rad vilket jag skäms för. Men jag vet att när jag har mediterat en dag rensar jag skallen. Det är som att stänga av en dator och börja om på noll, och jag vet att jag behöver det nu, säger Johanna "Dotter" Jansson.

Dotter har tidigare varit en klar förhandsfavorit inför kvällens tredje deltävling i Melodifestivalen, och har hyllats av kritiker. Efter en undersökning av Melodifestivalklubben, efter fredagens genrep inför publik, halkade artisten ned några steg.

TT: Hur känns det att du har så höga förväntningar på dig?

- Det påverkar mig inte så mycket för jag har fortfarande inställningen att jag kan förlora och komma sist, och jag är "fine" med det. Jag har gjort min grej och jag har gjort det jag brinner för. Men det är klart att det är lite press och många ögon på en.

Mest läst