Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Mia Parnevik. Arkivbild.

  Den här artikeln ingår för dig som är kund.

  Så blir Mia Parneviks nya program

  "Gissa vem som spelar in ett nytt program för TV3 i Sverige idag?". Den frågan ställer – och besvarar – Mia Parnevik på Instagram. På lördagskvällen spelas nämligen ett pilotavsnitt av programmet "Den största dagen" in.

  Programidén går ut på att överraska privatpersoner som firar olika typer av högtidsdagar, som bröllop och födelsedagar.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

  - Mia är en fantastisk person som hela svenska folket har tagit till sig och vi tyckte att hon skulle passa perfekt i rollen som programledare, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige.

  I pilotavsnittet, som alltså är ett testavsnitt av vad som kan komma att bli en hel säsong, som spelas in på lördagskvällen dyker Mia Parnevik och "Den största dagen" upp på ett bröllop. Brudparet överraskas bland annat av en artist de har stark koppling till.

  - Mia Parnevik är en otroligt varm person och att då få vara med en dag när det är så mycket känslor och privatpersoner firar de största dagarna i sina liv tycker hon är otroligt häftigt, säger Nylén.

  Mia Parnevik har setts i två säsonger av realityserien "Parneviks" där hon och hennes familj bjuder in kända personer till sitt hem i Florida. Vid förra årets Kristallen-gala utsågs "Parneviks" till årets realityprogram och Mia tog hem pris i den tunga kategorin för årets tv-personlighet.

  Pilotavsnittet av "Den största dagen" sändas senare i år.