Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/3

Säkert! gör dubbla spelningar under Way out west

Annika Norlin, mer känd som Säkert!, gör inte bara en spelning under Way out west utan två. "Höjden-spelningen kommer bli en fest för alla som brukar sura över att trummorna överröstar texterna", säger hon i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är det klart att Säkert! spelar under Stay out west på Bananpiren natten mellan lördag och söndag uppbackad av ett mäktigt sjumannaband.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

LÄS MER: Säkert bjuder på vardagsrumsmys och punkurladdningar

Men nu meddelar festivalen att de erbjuder en extra konsert som ska vara mer avskalad och intim. Den sker på "Höjden" i Slottsskogen under torsdagen.

– I sommar har vi även gjort ett par spelningar i liten, avskalad sättning och fattat att det också passat oss ganska bra. Så när Way Out West nu frågade om vi ville komplettera vår Bananpiren på lördag-spelning med en Höjden på torsdag-spelning kändes det helt rätt. Höjden-spelningen kommer bli en fest för alla som brukar sura över att trummorna överröstar texterna, säger Annika Norlin och fortsätter:

– Vi kommer spela nästan helt olika låtar på de olika spelningarna, de kompletterar alltså varandra, så kom gärna på bägge! Det är dessutom 18-årsgräns på Bananpiren har vi fattat, så om man är under 18 kan man komma till Höjden. 

LÄS MER: Annika Norlin delar på strålkastarljuset

Torsdag, 14.30, Höjden, Way Out West
Bara sång, gitarr, klaviatur och orgel. Kommer bli en liten, avskalad och avslappnad spelning. Ta med en kaffe, sitt ner och önska låtar.

Lördag, 00.45, Bananpiren, Stay Out West
Sju personer, trummor, bas, ljus och gäster.

Läs mer om Way out west 2017
Mest läst