Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  John Goodman och Roseanne Barr omgivna av sin tv-släkt vid nypremiären tidigare i år. De flesta av familjemedlemmarna får nu komma tillbaka, men inte Barr.

  Den här artikeln ingår för dig som är kund.

  Roseanne kommer tillbaka – utan Roseanne

  Den populära tv-serien "Roseanne" återuppstår. Men bara resten av familjen får vara med, Roseanne Barr själv är fortsatt ute i kylan efter en rasistisk tweet.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

  Den nya serien har arbetsnamnet "The Conners", syftande på familjen Conner, där föräldraparet hittills har spelats av Roseanne Barr och John Goodman.

  ABC meddelar att serien ska gå i tio delar i höst. Tv-bolaget har varit under press att ersätta "Roseanne", som fyllde en viktig roll i kvällsutbudet.

  Roseanne Barr ska inte ha något med den nya serien att göra, försäkrar ABC. Hon fick abrupt sparken häromveckan efter att ha uttryckt sig rasistiskt på Twitter.

  Serien "Roseanne" var populär i många länder, däribland Sverige, på 1980- och 90-talen. I år hade den nypremiär, med en huvudperson som liksom i verkligheten stödjer president Donald Trump – en ovanlighet i film- och tv-världen.