Regissören ber fansen om ursäkt efter "Suicide Squad"-floppen

David Ayer vill ge karaktärerna bättre historier nästa gång.

ANNONS
|

"Suicide Squad" – filmen om superskurkarna som skulle rädda världen, blev en rejäl flopp betygsmässigt. Filmen sågades vid fotknölarna av världens recensenter och det som kritiserades var bland annat manuset, skådespeleriet, den märkliga klippningen och bristen på Joker-scener.

Nu har David Ayer som regisserade filmen gått ut med en offentlig ursäkt via Twitter. Bland annat skriver han att han vet att det är en kontroversiell film, men att han ville göra något annorlunda. Något med en egen röst och en egen identitet.

Prisar karaktärerna

Vidare skriver David Ayer att han tog inspiration från serietidningarna. Han prisar även DC-universumet och deras "coola karaktärer som introducerats för världen" i och med "Suicide Squad".

ANNONS

LÄS MER: Jared Leto: "Nästan allt klipptes bort"

Så här i efterhand vill David Ayer dock hoppa in i en tidsmaskin och ändra om i filmens historia. Om David Ayer hade fått bestämma hade han satt Jared Letos Joker som huvudskurk och gjort en mer "grundad historia".

"Jag behöver ta både det bra och det dåliga och lära mig av det. Jag älskar att göra filmer och jag älskar DC. Jag hoppade av gymnasiet och jag har målat hus för att tjäna pengar. Jag har sån tur som har det jobbet jag har. Jag behöver ge karaktärerna historierna och de vändningar de förtjänar nästa gång. Jag menar det verkligen", skriver David Hayer.

Regissörens ursäkt i sin helhet kan läsas nedan:

"Suicide Squad" hade sverigepremiär den 5 augusti förra året. Förutom Jared Leto medverkar även Will Smith,Margot Robbie, Viola Davis och svenska skådespelarundretJoel Kinnaman.

I en intervju med Vulture förra året sa Kinnaman följande om filmens risiga recensioner:

– Jag läste ett par men jag njöt inte av dem. De var inte särskilt trevliga.

ANNONS