Ranelid viger kärlekspar på Bokmässan

Nu efterlyses par som vill vigas av författaren.

ANNONS
|

Under lördagen och söndagen kommer författaren Björn Ranelid finnas på plats med uppgiften att viga bröllopspar. Vigslarna ska förrättas i den så kallade biblioteksloungen, belägen i D-hallen, och ligger vägg i vägg med de cirka 800 utställarnaunder pågående evenemang. För att skapa en kärleksfull miljö ska området göras i ordning och smyckas med blommor.

– Jag ser det som ett hedersuppdrag. Det är en hyllning till det som är störst, nämligen kärleken. Det är för mig större än ett Nobelpris i litteratur. Jag är väldigt stolt och jag ska förbereda mig minutiöst noggrant med all respekt för Bokmässan och brudparen. Jag ska göra mitt absolut yttersta för att det ska bli en så värdig stund som möjligt, säger Björn Ranelid.

ANNONS

Krävs en ansökan

För att få chansen att bli vigd av Ranelid ska man skicka in en ansökan via Bokmässans hemsida där man beskriver bakgrunden med sin partner och varför ni önskar gifta er på Bokmässan.

Senast den 7 augusti får man besked av Bokmässan om man blir utvald och det är då ens eget ansvar att ordna en hinderprövning från Skatteverket som sedan ska medtagas till vigseln.

Läs mer: Björn Ranelid gör slut med Österlen.

ANNONS