Ola Salo till Woah Dad

ANNONS
|

Ola Salo har sedan tidigareett avtal med skivbolagetUniversal Music, men på söndagen avslöjades det att han har skrivit under nya papper.Woah Dad! gånger Ola Salo är lika med sant, skriver skivbolaget Woah Dad på Facebook.

– Det betyder att vi har skrivit på ett kontrakt och kommer att samarbeta med honom. Vi har redan påbörjat samarbetet, säger Ismail Samie, på Woah Dad!

Han vill inte avslöja mer om vad för slags samarbete det är eller vilka planer de har framöver. Men han säger att skivbolaget ser fram emot samarbetet.

– Vi samarbetar med artister som vi tycker om och som vi tror på, säger Ismail Samie.

ANNONS

Sedan skivbolaget Woah Dad!grundades i Göteborg 2014 har det bundit många kända svenska artister till sig. Bland annat Håkan Helström, Henrik Berggren, Bob Hund, Vita Bergen och The Sounds.

Ola Salo är kanske mest känd som sångare irockbandet The Ark, som var aktiva mellan åren 1991 och 2011, men han släppte soloalbumet "Wilderness" år 2015.Rocksångarenvar en av de gästartister som följde medHåkan Hellströms Rullande åska-turné under sommaren och nu har han ett nytt avtal med samma skivbolag.

ANNONS