Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  1/3

  Den här artikeln ingår för dig som är kund.

  Ola Salo till Woah Dad

  Ola Salo följer nu Håkan Hellström och Henrik Berggrens spår. Även han signerar ett kontrakt med det göteborgska skivbolaget Woah Dad! – Vi har redan påbörjat ett samarbete, säger Ismail Samie, på Woah Dad!.

  Ola Salo har sedan tidigare ett avtal med skivbolaget Universal Music, men på söndagen avslöjades det att han har skrivit under nya papper. Woah Dad! gånger Ola Salo är lika med sant, skriver skivbolaget Woah Dad på Facebook.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

  – Det betyder att vi har skrivit på ett kontrakt och kommer att samarbeta med honom. Vi har redan påbörjat samarbetet, säger Ismail Samie, på Woah Dad!

  Han vill inte avslöja mer om vad för slags samarbete det är eller vilka planer de har framöver. Men han säger att skivbolaget ser fram emot samarbetet. 

  – Vi samarbetar med artister som vi tycker om och som vi tror på, säger Ismail Samie. 

  Sedan skivbolaget Woah Dad! grundades i Göteborg 2014 har det bundit många kända svenska artister till sig. Bland annat Håkan Helström, Henrik Berggren, Bob Hund, Vita Bergen och The Sounds. 

  Ola Salo är kanske mest känd som sångare i rockbandet The Ark, som var aktiva mellan åren 1991 och 2011, men han släppte soloalbumet "Wilderness" år 2015. Rocksångaren var en av de gästartister som följde med Håkan Hellströms Rullande åska-turné under sommaren och nu har han ett nytt avtal med samma skivbolag.