Stay out west fyller på med techno

Way out west får påfyllning i form av två tunga technonamn: Marcel Dettmann och Avalon Emerson kommer båda spela på Rondo under lördagskvällen, avslöjar arrangören Luger i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

På torsdag sätter årets Way out west igång med pompa och ståt, men ännu har inte alla artister varit klara för klubbarna runt om i staden. Nu har arrangören Luger avslöjat två nya namn till Stay out west-schemat.

Först ut är tyska technoikonen Marcel Dettmann, som tidigare år samarbetade med Ben Klock för albumet "Phantom Studies". Under åren har Dettmann gjort sig ett enormt namn på Berlinscenen och framförallt den legendariska technoklubben Berghain, och brukar ses som en av de mest inflytelserika inom modern techno.

Tar över Rondo

Därefter ser vi amerikanska Avalon Emerson, som gjort sig ett namn på Berlinscenen och även hon varit återkommande DJ på Berghain under de senaste åren.

ANNONS

LÄS MER: Arkajo testar nytt på WOW:s dansscen

Båda artisterna kommer under lördagskvällen spela på Rondo, så den som vill dansa sig svettig till hyllad techno bör skriva upp det i sitt schema.

"Som två av festivalens sista pusselbitar tar Marcel Dettmann och Avalon Emerson plats i lördagens Stay Out West-program, redo att förvandla Rondo till en svettig techno-oas." skriver Luger i ett pressmeddelande.

ANNONS