Ulf Lundell - möjligen på gång med en ny turné. Arkivbild: Fredrik Sandberg.
Ulf Lundell - möjligen på gång med en ny turné. Arkivbild: Fredrik Sandberg.

Ryktet – Lundell ut på turné i sommar

"Tips: Kolla hemsidan i morgon 10.00" skriver Ulf Lundell på Instagram och genast börjar fansen hoppas på en turné till sommaren.

ANNONS

Det har gått nästan fyra år sedan Ulf Lundell var ute på turné, närmare bestämt hans stora avskedsturné hösten/vintern 2015.

Men möjligen är han nu redo att damma av gitarren igen. Åtminstone spekuleras det vilt bland fansen om det är en turné som ska avslöjas på tisdagsmorgonen, då artisten hintat om att det gäller att kolla in hans hemsida klockan 10.00.

LÄS MER:Ulf Lundell sjunger om åldrande och acceptans

Redan förra året skrev Ulf Lundell i sin bok Vardag att han planerade en eventuell turné och spelade in låtar till albumet Skisser, som också släpptes under våren.

LÄS MER:Lundells svada intakt men i sprickorna anas ett massivare mörker

Lite senare påstod han i en intervju i tidningen Sex att han minsann bokat tio konsertarenor för en höstturné med Skisser. Av den turnén blev det dock inget.

ANNONS

Nu tyder dock mycket på att en turné faktiskt är bokad och klar, vilket gläder många av hans Instagramföljare. "Hoppas på ny turné igen. Rock on!" skriver en följare och en annan skriver "Skiva och turné är väl ett bra sätt att fira att man är 70-år och mår bra."

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS