Miriam Bryant singel - dumpade Tommy

"Det krävde för mycket energi" avslöjar hon i Breaking News med Filip och Fredrik i kanal 5 på onsdagen.

ANNONS
|

Miriam Bryant berättade för Filip Hammar och Fredrik Wikingsson att hennes förhållandemedTommy Hey, trummis i det tyska metalbandet Desasterkids, till slut inte var värt ansträngningen.

Det avslöjades i Kanal 5:s Breaking News som sändes under onsdagskvällen.

- Ja jag har dumpat honom. Det var otroligt jobbigt att vara ihop md honom, Det krävde för mycket energi. För mycket tid, berättade hon för programledarna.

Som att bli fri cancer

På Filip Hammars fråga om Bryant nu ska försöka hitta en ny "metallsnubbe" svarar hon kort och gott.

- Som jag sa till dig i pausen. Det känns som jag har haft en cancer i ett år och nu är friskförklarad, sa Miriam Bryant enligt Expressen.

ANNONS

Förklarade sin kärlek i låt

I en intervju i GP tidigare i våras berättade Miriam Bryant att låten Black car handlar om när hon och Tommy Hey träffades och blev kära.

- Jo, men det handlar om oss två. Vi möttes på ett dansgolv i Berlin och jag bad honom om en tändare. På den vägen är det. Han bor ju i Berlin och kör en svart bil. Det är väldigt självbiografiskt, det mesta jag skriver är högst personligt.

- Det är en kärlekshistoria som handlar om det enkla första mötet och hur man liksom driver omkring ihop, men också om hur det där alltid är förgängligt, sa Miriam Bryant då.

Förgängligt var ordet.

LÄS MER: Black car handlar om när Miriam Bryant träffade sin pojkvän

LÄS MER:Se Miriams kärleksvideo med pojkvännen - till nya Black car

ANNONS