Mark Knopfler och Darin klara för Scandinavium

Scandinavium presenterade två stora bokningar på måndagsmorgonen. Den 11 maj kommer Darin hit på sin turné och den 12 juni gästas arenan av den legendariske gitarristen Mark Knopfler.

ANNONS
|

– Jag är oerhört stolt över Scandinaviums fantastiska utbud och bredd just nu. Arenan har verkligen något att erbjuda alla, säger Got Events vd Lotta Nibell i ett pressmeddelande.

Som soloartist har Mark Knopfler spelat i Scandinavium en gång tidigare, 2005. På den tiden han spelade med Dire Straits hann bandet med två spelningar på arenan: 1979 och 1981. Bandet splittrades 1995.

LÄS MER:Elton John till Scandinavium nästa år

Konserten i Scandinavium blir en del av Knopflers stora turné nästa år, Down the road wherever. Dagen före Göteborgsspelningen uppträder han i Globen i Stockholm. Biljetterna till Knopfler-konserten släpps 1 november och den 16 november släpper han en skiva med samma namn som den kommande turnén.

ANNONS

Darin spelar på tre arenor

Redan 11 maj kommer svenske Darin till Scandinavium under sin vårturné. Förutom i Göteborg spelar han också i Globen, samt på Malmö arena.

Det gick bra när den Idoltränade artisten senast reste Sverige runt i våras. Då sålde han ut flera konserthus på sin turné. Till våren kommer han att ha med sig låten Identitetslös, som släpps fredag 26 oktober. Samma dag släpps biljetterna till konserterna.

– Jag är så klart exalterad men nervös och har definitivt redan fjärilar i magen, säger Darin i ett pressmeddelande.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS