KISS-stjärnans nya album kostar 16 000 kronor

Snart kommer The Vault, en samling av 150 tidigare outgivna låtar från Gene Simmons. Och skulle du köpa den mastiga boxen tar rockstjärnan personligen sitt plan för att överlämna samlingen till dig. – Du får The Vault för två tusen och då tar jag ett jetplan och åker och träffar dig, säger rockstjärnan i podcasten Domenick Nati Show.

ANNONS
|

Den som inte får nog av Gene Simmons har en massor av låtar att se fram emot. Nyligen såavslöjade KISS-stjärnanatt han kommer släppa The Vault, en samling med 150 tidigare outgivna låtar från sin 50 år långa karriär. Och skulle du köpa samlingen så kommer Simmons själv och överlämnar den enorma boxen.

The Vault, som namnet antyder är ett kassavalv,inkluderartio skivor och består bland annat av samarbeten med artister som Bob Dylan, Van Halen-bröderna, Joe Perry och flera av KISS-bandmedlemmarna. Prislappen landar på hela 2 000 dollar, alltså drygt 16 000 kronor.

Tar ett jetplan

Samtidigt gick Simmons ut med ett till erbjudande: Betala 50 000 dollar så kommer han hem till dig i två timmar och festar med dig och dina vänner. Men nu vill han förtydliga att alla som köper samlingen, oavsett om du väljer festpaketet eller bara skivorna, får denlevererad av Gene Simmons själv.

ANNONS

–Du får The Vault för två tusen och då tar jag ett jetplan och åker och träffar dig, säger rockstjärnan i podcasten Domenick Nati Show.

LÄS MER:Nyfödda kalven - en kopia av Kiss-ikonen

Simmons tog även till Twitter för att förtydliga att han kommer ta sitt plan och ge dig samlingen personligen om du skulle hosta upp de 16 000 kronor den kostar:

ANNONS