Bild: Adrien Mustredo
Bild: Adrien Mustredo

Harry Styles terroriserad – med kiwi

Åldersgräns införd på frukten för att skydda One Direction-stjärnan.

ANNONS
|

Tidigare i veckan, på Harry Styles konsert i London, kastades en kiwifrukt upp på scenen under framförandet avOne Direction-stjärnans singel Kiwi. Styles halkade på frukten, och det var mycket nära att han föll omkull.

–Kanske såg ni mig ramla tidigare under låten? Det verkar ha berott på en kiwi, sade han till fansen, enligt NME.

Efter att ha sett sig omkring på scenen noterade artisten ytterligare exemplar av den gröna, saftiga hälsorisken:

–Titta, en till. Det här kan verkligen bli ett problem så småningom.

Köpförbud för ungdomar

Där kunde historien ha slutat, med en popartist som nästan, men bara nästan, halkar omkull efter att ha trampat på en frukt.

ANNONS

Men in i bilden kliver varuhuskedjan Asda.

En av desstalespersoner gjorde nämligen, inför artistens uppträdande på Manchesters 02 Apollo-arena 1 november, ett uttalande i vilket det förklarades att varuhuset skulle begära legitimation av alla som försökte köpa kiwifrukter före konserten.

Ingen under 25 skulle tillåtasinhandla läckerheten, berättades det.

.– Vi vet att våra kunder älskar Harry Styles och vi känner att det är vår plikt att skydda en av våra Manchester-med-invånare från alla 'dåliga kiwis' i våra led, förklarar representanten, och fortsätter:

–Vi skulle verkligen inte vilja se händelsen upprepas i kväll, så för att undvika alla sorters hala situationer, ser vi förbudet som en nödvändig åtgärd.

Åtgärderna ej tillräckliga

Tyvärr verkar det finnas fler kiwi-langare i Manchester än Asda. Under konserten snubblade Styles återigen på en av frukterna under låten som bär deras namn, och den här gången misslyckades han dessutom med att behålla balansen.

Se klippet nedan för videobevis på händelsen.

ANNONS