Bad Cash Quartet fotograferade i Stockholm 2003.
Bad Cash Quartet fotograferade i Stockholm 2003. Bild: JESSICA GOW

Bad Cash Quartet hintar om återförening

Är det göteborgska bandet Cash Quartet på gång med en återförening? Det hoppas i alla fall fansen efter att bandmedlemmarna börjat lägga ut hintar på Instagram.

ANNONS
|

Det är den svenska musikportalen Festivalrykten som snappat upp att något är på gång med Bad Cash Quartet, indiepopbandet från Göteborg som var tongivande i början på 00-talet, men som splittrades redan 2004.

Efter splittringen fortsatte Jonas Lundqvist som soloartist och Martin Elisson och Adam Bolméus i Hästpojken.

LÄS MER:Ljudmässig katastrof under Hästpojken

Men nu verkar något vara i görningen, åtminstone är det lätt att tro det om man detaljstuderar bandmedlemmarnas Instagramkonton.

"Vänta, va?"

Först lade Hästpojken ut en bild på ett lakan, med förkortningen BCQ sprejat på. Sedan publicerade Jonas Lundqvist en bild på Instagram där han ser ut att ha sprejat "Too bored to die" på en mur. Det är titeln på en av Bad Cash Quartets singlar.

ANNONS

LÄS MER:Jonas Lundqvist bedriver exorcism i mörkret

Därmed är spekulationsfesten igång. "Vänta, va? Är det återförening på gång?" skriver någon, medan en annan dristar sig till att slå fast "WTF återförening 2019!"

Bad Cash Quartet bildades som ett Nirvana-coverband på 90-talet och fick sin storhetstid i början på 00-talet med hittar som Big day coming och Heart attack. De hann ge ut tre fullängdsalbum innan de splittrades.

LÄS MER:Varför känner alla sorg i Göteborg?

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS