Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Yaniv "Nev" Schulman anklagades för sexuella trakasserier. Men efter en oberoende utredningen återupptas inspelningarna av serien "Catfish". Arkivbild.

  Den här artikeln ingår för dig som är kund.

  MTV:s "Catfish" återupptas efter sexanklagelser

  MTV-serien "Catfish" pausade inspelningarna av den nya säsongen i maj, efter att programledaren Yaniv "Nev" Schulman anklagats för att ha försökt tvinga till sig sex av en kvinna som medverkade i serien 2015. MTV meddelar nu att man återupptar inspelningarna sedan en oberoende utredning kommit fram till att anklagelserna inte var trovärdiga, skriver Aftonbladet och citerar Us Weekly.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

  Kvinnan som anklagar Schulman gör det i en Youtube-video och gjorde aldrig någon formell anmälan. MTV meddelar nu att utredaren kommit fram till att anklagelserna i videon inte var nog trovärdiga för att man skulle kunna gå vidare.

  Nev Schulman har hela tiden nekat till att ha gjort några opassande närmanden. I "Catfish" hjälper han människor som blivit kära via nätet men är osäkra på om föremålet för deras kärlek verkligen existerar. Han och programledarkollegan Max Joseph letar upp och avslöjar ofta den potentiella kärlekspartnern som en "catfish".