Mariette går för slutseger

ANNONS
|

Förra gången kom hon trea med Don't stop believing (2015). Det gav henne blodad tand.

– Direkt efteråt kände jag att det här kan jag tänka mig göra igen. Om jag får chansen.

Den här gången har hon med sig både sin flickvän och sin kusin som stöd i Mellocirkusen. Flickvännen Melanie Wehbe är med och körar bakom henne och kusinen Jenny Hansson har varit med och skrivit bidraget A million years.

Mariette Hansson berättar målande hur hon och kusinen varit bästisar sedan barnsben och alltid sjungit och spelat tillsammans.

– Att jag får chansen att introducera henne här känns jättekul. Jag är så stolt över henne.

ANNONS

Bidraget handlar om kärlek som övervinner alla hinder. Dansarna utför vådliga hopp fastsatta i bungyjumplinor i taket.- Det är så fint i koreografin, att linorna får symbolisera kärlekens starka band mellan människor.

Det är inte ett hot då? Att du sjunger I'll never let you go och de stackars dansarna sitter fast i sina linor?

Mariette Hansson ser bekymrad ut.

- Men vi ska inte släppa varandra om det finns kärlek! Även om vi har glidit ifrån varandra av olika anledningar så kommer kärleken göra så att man dras tillbaka, säger hon och fortsätter:

- Tänk på någon som du kanske har glidit ifrån och ring din vän, pappa eller dotter som du inte har hört av dig till på ett tag.

Siktar du på Eurovision?

- Man måste alltid sikta högt, så det är klart att jag gör det. Sen får man ta besvikelsen om det skulle uppstå. Jag sätter stor press på mig själv.

ANNONS