Lady Gaga bjuder på smygtitt från "A star is born"

ANNONS
|

I höstas blev det officiellt att Lady Gaga ska spela huvudrollen i en nyversion av klassiska filmen "A star is born" ("Skandal i Hollywood" var den svenska originaltiteln). Nu har popstjärnan delat med sig av en smygtittpå den kommande filmen.

"Jag har alltid velat bli skådespelerska på den stora duken. Jag är så tacksam för Bradley som gör min dröm sann", skriver Lady Gaga på sitt Instagram-konto.

Stefani Germanotta, som Lady Gaga heter på riktigt, spelar en hoppfull skådespelerska som försöker slå igenom i Hollywood. Vid hennes sida ser vi Bradley Cooper, som även står för regi.Via sitt Instagram-konto har Lady Gaga nu lagt upp en bild från filmen, som ska ha premiär i september nästa år.

ANNONS

Prisbelönt skådespelerska

Trots att Lady Gaga framförallt gjort sig känt med sin musik har hon tidigare synts i mindre roller i bland annat Robert Rodriguez blodiga serietidningstolkning "Sin City: A Dame to Kill For" och den lika våldsamma actionfilmen "Machete Kills".

Mest framstående var däremot hennes rolli skräckserien "American Horror Story: Hotel", som belönade 31-åringen med en Golden Globe för sin prestation som Elizabeth Johnson.

Flera nyversioner

Det är inte första gången som klassikern "A star is born" från 1937 har fått en nyversion. Redan 1954 dök en musikalversion upp medJudy Garland och James Mason i huvudrollerna, och 1976 kunde vi se Barba Streisand och Kris Kristofferson i en ännu mer modern tolkning.

ANNONS