"Vi kanske är lite mer rockiga när vi spelar live"

Göteborgsbandet Pale Honey gästade premiärsändningen från GP:s Way out west-studio. För första gången spelar de under festivalen på Stay out west.

ANNONS
|

Göteborgsbandet bestående av Nelly Daltrey och Tuva Lodmark gästade premiären för GP:s Way out west-studio under torsdagen.

Bandet spelar för första gången på Stay out west.

Vad skulle ni säga händer med er musik när ni spelar live?

– Vi kanske är lite mer rockiga när vi spelar live för att det är roligare. Fast vi har mycket lugn också. Rockiga och lugna.

De har spelat musik tillsammans sen skoltiden och har sedan tagit sig ut i världen för att spela. Bandet delar med sig av ett turnéminne.

– Vi fick spela på Rockville, vilket var helt sjukt, på den största scenen. Det kändes som ett misstag. Det var 2014 så det var vår första turné utanför Sverige men av någon anledning hamnade vi på Rockvilles största scen, berättar bandet.

ANNONS

Pale Honey spelar på Stay out west på Bananpiren klockan 02.30.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS