Uppgifter: Familjen Hysén i egen tv-serie

Familjen Hysén blir huvudpersoner i en egen realitysåpa i familjen Wahlgrens anda, enligt uppgifter till Expressen. Kanal 5 till GP: "Vi har ett samarbete".

ANNONS
|

Wahlgrens värld, där tittarna fick följa artisten Pernilla Wahlgren och hennes barn på bästa sändningstid, var en succé för Kanal 5. Därför är det kanske inte så konstigt att de försöker upprepa konceptet med en annan kollektion celebriteter.

LÄS MER: Glenn Hysén är en av Göteborgs mäktigaste

Mycket pekar på att nästa svenska familj som får bjuda in tv-publiken till sina vardagsrum blir ätten Hysén – svensk fotbolls-adel och bland de mest urgöteborgska stjärnorna på vår kändishimmel. Detta enligt uppgifter till Expressen.

Glenn tiger, typ

Serien som går under arbetsnamnet Hyséns ska utspela sig på Västkusten och ha Glenn samt yngsta sonen Anton i huvudrollerna, berättar tidningen. Inspelningarna äger rum inom kort.

ANNONS

Glenn Hysén vill varken säga bu eller bä när han blir uppringd av tidningen Hänt Extra, som var först med att rapportera om uppgiften. Men visst går det att ana en antydan i svaret till sajten:

– Jag kan inte säga nåt om detta ännu, du får tala med Kanal 5. Jag kan inte säga något tyvärr. De vill nog gå ut med något själva först.

Kanal 5 bekräftar samarbete

När GP når Dan Panas, kommunikationschef på Discovery där Kanal 5 ingår, anar han varför vi ringer.

– (skratt) Glenn är en fantastisk person och en spännande människa. Hans kommentar gör det förstås naturligt att du ringer mig och ställer frågan. Men från kanalens sida kan jag varken bekräfta eller dementera något annat än att vi har ett samarbete med Glenn.

LÄS MER: Glenn Hysén i stjärnspäckad talkshow

ANNONS