Dee Snider till Liseberg i juni.
Dee Snider till Liseberg i juni.

Twisted Sister-legendar till Liseberg

Nöjesparken fortsätter fylla på konsertsommaren, senaste tillskottet är Dee Snider, tidigare sångare i metalbandet Twisted Sister.

ANNONS
|

We’re not gonna take it och I wanna rock kommer att eka över Lisebergskaninerna den 26 juni nästa år när Dee Snider kliver upp på Stora scenen.

– Snider är en legendar inom metal och hårdrock som bara fortsätter att leverera. Det ska bli riktigt kul att se honom solo, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg i ett pressmeddelande.

LÄS MER:Kraftwerk till Liseberg nästa sommar

Från 1976 var Dee Snider sångare och frontman i heavy metalbandet Twisted Sister. Under 80-talet stred Snider för hårdrockens existensberättigande i ett moraliserande USA.

Twisted Sister upplöstes 1987, men återförenades i slutet av 90-talet för att turnera ihop ända fram till 2016 när bandet gjorde sin sista farväl-turné.

ANNONS

LÄS MER:Band of horses till Liseberg

I dag är Dee Snider aktuell med albumet For the love of metal.

Senast han besökte Sverige var i augusti på Skogsröjet i Rejmyre, besöket på Liseberg blir hans första.

Klara för Stora scenen på Liseberg 2019:

26 juni Dee Snider

5 juli Band of Horses

30 aug Kraftwerk 3D

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS