Nu släpps fler biljetter till Guns N' Roses

På lördag drar Guns N' Roses i stan med Not this lifetime tour. Konserten har varit utsåld sedan länge, men nu släpps ett hundratal extrabiljetter till Ullevi.

ANNONS
|

I april 2016 kom det officiella tillkännagivandet: Axl Rose, Slash och Duff McKagan, tre av Guns N' Roses originalmedlemmar, planerade Not in this lifetime tour, ett ambulerande rock'n'roll-monster som fått sitt namn efter Axl Roses när en reporter frågade om bandet skulle återförenas.

Två och ett halvt år senare är succén ett faktum. Fler än 4,3 miljoner fans har löst biljetter till någon av de snart 150 konserter som bandet hittills har gett, festivaler ej inräknade. Turnén hade i maj i år dragit in mer än 475 miljoner dollar, eller en bra bit över 4 miljarder kronor.

På lördag kommer turnén äntligen till Göteborg och Ullevi och konserten har varit utsåld sedan länge. Men under torsdagen meddelade arrangören Live nation att ytterligare biljetter till konserten släppts.

ANNONS

– Vi har precis fått upp scenen på Ullevi inför lördagens konsert med Guns N’ Roses och det har visat sig att vi fått loss hundratals biljetter på riktigt bra sittplatser till den i övrigt helt slutsålda konserten, säger Anna-Clara Olofsson på Live Nation.

Biljetterna finns ute nu.

LÄS MER:Såhär lät det när Guns N' Roses räddade rockmusiken

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS