Stina Wollter fångad på bild i Uppsala. Då var hon fortfarande ogift.
Stina Wollter fångad på bild i Uppsala. Då var hon fortfarande ogift. Bild: NILS PETTER NILSSON

Nu har Stina Wollter gift sig med sin Micke

Med en glädjefylld bild på Instagram meddelar Stina Wollter att hon gift sig med sin sambo sedan 23 år, Micke Olsson. Bröllopet hölls i New York.

ANNONS
|

"Now we’re married" är det raka budskapet på Instagram, där bilden på det skrattande brudparet lades ut på onsdagskvällen.

Bilden är taggad med Svenska kyrkan i New York, vilket får antas betyda att det är där Stina Wollter och Micke Olsson gift sig.

Att konstnären Stina Wollter, som bland annat deltagit i Let's dance och gjort succé där, är omåttligt populär märks på gratulationerna som fullkomligt rasar in och de tiotusentals gilla-markeringar som inlägget fått.

LÄS MER: Stina Wollter ryter till mot klagande män

LÄS MER: Stina Wollter knockade Let's dance-juryn

LÄS MER: Stina Wollter "Jag är både vig och vild"

ANNONS

Redan under Let's dance förra året berättade Stina Wollter i en intervju i Expressen att hon och sambon sedan 23 år bestämt sig för att gifta sig och att det lutade åt New York.

Oro för att vännerna blir sura

– Vi har varit ihop så länge och jag är dödskär i honom! Jag har en utställning i New York 2018, men våra kompisar kommer bli skitsura som vi gifter oss i New York så vi får se. Vi skulle kunna gifta oss där och sedan ha ett party hemma, sade Stina Wollter till Expressen då.

Grattis Stina och Micke säger GP och hoppas att de lyckas blidka sina vänner med en riktigt härlig fest hemmavid.

ANNONS