Mia Skäringers succéturné avslutar i Göteborg

Arenaföreställningen rullar ända till nästa höst. Final i Scandinavium i november 2019.

ANNONS
|

Turnén Avig Maria – No more fucks to give har inte ens ha hunnit ha sin premiär innan det är klart att den förlängs långt in på nästa år. Biljetterna har tagit slut med en blixtrande hastighet, bland annat väntar tre utsålda Scandinavium i mitten av november.

LÄS MER:Mia Skäringer: "Det var ett jävla tjat om bantning"

Nu har Mia Skäringer studerat sin kalender och bokat in flera nya datum runtom i landet och inte minst spikat att turnén avslutas i Scandinavium den 9 november nästa år.

"Jag är så lycklig"

— Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen, hälsar Mia Skäringer i ett pressutskick.

ANNONS

Biljetterna till de nyinsatta föreställningarna släpps den 25 oktober.

Avig Maria – No more fucks to give har premiär den 2 november i Örebro på Conventum Arena.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS