Laleh släpper nytt och åker på turné

I januari släpper Laleh en ny singel. Därefter väntar både hennes sjunde album och en turné i Skandinavien.

ANNONS
|

Det har gått två år sedan Laleh släppte plattan Kristaller. Hennes sjätte album med låtar som Bara få va mig själv och Aldrig bli som förr. Nu väntar ny musik åter runt hörnet.

I januari kommer den nya singeln Tack förlåt. Senare under våren släpper hon även album nummer sju, vars titel ännu inte är kände. I ett pressmeddelande berättar Laleh att hon har arbetat med skivan i två år.

"Den här skivan kommer kanske bli en av de starkaste skivor jag gjort med mycket variation vilket är ännu roligare när man spelar live!” avslutar hon texten.

ANNONS

Under sommaren ska även den hyllade Göteborgsartisten åka på turné i Skandinavien. Än så länge har inga platser eller tider släppts, men mycket talar väl på förhand för att Laleh borde ta en tur förbi sin gamla hemstad.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS