Whitney Houston gick bort 2012 men har förevigats med ett hologram som redan varit ute på turné. Nu får hologrammet en fast plats på Harrahs i Las Vegas. Arkivbild.
Whitney Houston gick bort 2012 men har förevigats med ett hologram som redan varit ute på turné. Nu får hologrammet en fast plats på Harrahs i Las Vegas. Arkivbild. Bild: MARK J. TERRILL

Whitney Houstons hologram till Las Vegas

ANNONS

I oktober flyttar Whitney Houstons hologram till Las Vegas, skriver Consequence of sound. Hologrammet vars rättigheter ägs av Houstons familj, har redan varit ute på en mindre turné under 2020, även om USA fick uteslutas på grund av pandemin. Enligt uppgift ska showen betitlad "An evening with Whitney" bjuda på "alla hits" och inkludera dansare och ett liveband.

Pat Houston som är Whitney Houstons svägerska, före detta manager och förvaltare sade att "Även om Whitney inte finns med oss längre kommer hennes röst och arv leva med oss för alltid. 'An evening with Whitney' är en chans för oss att återuppleva och hylla talangen vi haft turen att ta del av i över tre decennier och vi är uppspelta över att kunna ta den här allra senaste musikupplevelsen till de fans som stött popkulturfenomenet som var Whitney Houston, de förtjänar inget mindre."

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS