The Avalanches sänder en dj-show för att fira nya skivan. Arkivbild.
The Avalanches sänder en dj-show för att fira nya skivan. Arkivbild. Bild: Amr Nabil/AP/TT

The Avalanches strömmar spelning

ANNONS

Albumaktuella The Avalanches strömmar ett dj-set för att fira släppet av sin nya skiva "We will always love you". Det australiska bandet skriver på sin Facebooksida att de sänder från en takterass i Melbourne den 19 december och lovar att spela såväl egna låtar som låtar från den egna eklektiska skivsamlingen.

"Vi lägger ned vår själ och hjärta i det här framträdandet och hoppas det ska lyfta er lika mycket som oss. Låt oss avsluta det här året på ett jävla bra sätt! Kom och dansa med oss!", skriver de.

The Avalanches fick ett enormt genombrott med sitt debutalbum "Since I left you" som gavs ut år 2000. Uppföljaren "Wildflower" dröjde ända till 2016 men väntan på album tre kanske inte blir lika långdragen – bandet bekräftade tidigare i år att en ny skiva är på gång: "We will always love you" släpps den 11 december.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS