Guns N' Roses kommer till Sweden Rock i Sölvesborg nästa år. Arkivbild.
Guns N' Roses kommer till Sweden Rock i Sölvesborg nästa år. Arkivbild. Bild: Adam Ihse/TT

Guns N' Roses till Sweden Rock

Det amerikanska hårdrocksbandet Guns N' Roses kommer till festivalen Sweden Rock 2021. "Vi ser fram emot att återigen få ställa oss på scenen", säger bandet på festivalens hemsida.

ANNONS
|

Guns N' Roses var det stora affischnamnet inför årets Sweden Rock – som ställdes in på grund av coronapandemin. Nu står det klart att hårdrocksbandet istället kommer till Norje utanför Sölvesborg nästa år – det skriver medlemmarna i ett pressmeddelande på festivalens hemsida.

"Tjena, "Gunners", vi tar vid där vi slutade och flyttar våra spelningar från vår Europaturné 2020 till juni 2021. Vi kommer alltid att vara tacksamma för er förståelse och stöd under dessa märkliga tider – och ser fram emot att återigen få ställa oss på scenen", skriver man i pressmeddelandet.

Även vad gäller ombokningar av andra band ser det positivt ut inför 2021, meddelar festvalens ledning.

ANNONS

"Lite längre fram kommer vi att berätta om dessa – och även om några nytillskott i line-upen inför 2021", skriver man på sin hemsida.

Bokade band inför årets festival, som ställdes in den 21 april, var utöver Guns N' Roses, bland andra Volbeat, In Flames och The Hellacopters.

Sweden Rock samlar vanligtvis ungefär 35 000 besökare varje festivaldag och har sedan 1998 arrangerats i Norje utanför Sölvesborg.

Biljetterna till årets festival gäller inför nästa års arrangemang, som planerar att hållas 9–12 juni.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS