Hiphop-producenten Dj Khaled. Arkivbild.
Hiphop-producenten Dj Khaled. Arkivbild. Bild: Jordan Strauss/AP/TT

Dj Khaled värd för afrikansk MTV-gala

ANNONS

Musikgalan MTV African Music Awards ska för första gången sändas globalt i 180 länder. Värd för galan blir den amerikanske stjärnproducenten Dj Khaled, rapporterar Billboard.

Dj Khaled har dessutom prischans då han är nominerad i kategorin bästa internationella akt, tillsammans med Beyoncé, The Weeknd, Drake, Megan Thee Stallion och Da Baby.

Årets gala, den fjortonde i ordningen, hålls i virtuell form och sänds huvudsakligen från Ugandas huvudstad Kampala den 20 februari. Dj Khaled kommer däremot att leda galan från sitt hem i Miami i USA.

"Jag kan knappt vänta på att få fira den fantastiska musik som kommer från Afrika och som har inspirerat mig genom min karriär", säger Dj Khaled i ett uttalande.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS