Ariana Grande hedrade offren för terrorattacken i Manchester. Arkivbild.
Ariana Grande hedrade offren för terrorattacken i Manchester. Arkivbild. Bild: Evan Agostini

Ariana Grande hedrar terroroffer

ANNONS

Den amerikanska popstjärnan Ariana Grande hyllade offren i terrorattacken mot hennes konsert i Manchester, på fyraårsdagen efter dådet, skriver Page Six.

22 människor dog och över 500 skadades vid konserten den 22 maj 2017, då en självmordsbombare slog till i slutskedet av Ariana Grandes spelning i Manchester Arena. På sociala medier skriver Grande bland annat att trots att sorg alltid förändras vet hon: "att den här årsdagen aldrig kommer att vara lätt. Jag vill att ni ska veta att jag tänker på er i dag. Mitt hjärta är med er i dag och alltid".

Efter dådet höll Ariana Grande en konsert för att samla in pengar åt offren och deras familjer, där också bland andra Miley Cyrus, Chris Martin, Justin Bieber och Katy Perry uppträdde.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS