Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Guns N' Roses konsert på Ullevi sågs av 64 289 personerna.

  Den här artikeln ingår för dig som är kund.

  Kritikerna delvis hänförda av Guns N' Roses

  En lång kväll med höga toppar och djupa dalar. Recensenterna förtjusades av några guldkorn i en utdragen Guns N' Roses-konsert på Ullevi.

  Kritikerna är bara i stunder övertygade av Guns N' Roses spelning på Ullevi.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

  Aftonbladet , DN och Expressen delar ut betyget tre och nämner bland annat "Nightrain" och "Sweet child o'mine" som två av höjdpunkterna i den drygt tre timmar långa rockkavalkaden.

  Expressen anser att det inte räcker till en klassiker på Ullevi, men gott och väl till "en svajigt underhållande rock-kväll".

  Både Aftonbladet och DN skriver att låtarna från den ofta utskrattade plattan "Chinese democracy" är överflödiga, men uppmärksammar också Slash många soloparader.

  GP är något mer skeptiska, ger betyget två och anser att Los Angeles-gruppens konsert hinner ta ut sin rätt. "Bra lite för sällan, överlastat lite för ofta", hävdar tidningens recensent.

  TT:s utsände påpekar att Guns N' Roses afton är trögstartad och att Göteborgspubliken är redo för allsång först när bandet närmar sig extranumren.

  Axl Rose, Slash och de andra lär hur som helst skratta hela vägen till banken. 64 289 personer såg lördagens konsert på Ullevi, vilket enligt arrangören Live Nation gör att gruppen slår Metallicas tidigare publikrekord för en hårdrocksgrupp på arenan.