Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/5

Kit Harington tror Jon Snow kommer dö

I en stor intervju med Nöjesbladet berättar skådespelaren Kit Harington bland annat om nya säsongen av "Game of thrones": "Jag vet inte vad som händer, men personligen tror jag att Jon Snow dör någon gång under den kommande säsongen. Därför kommer jag inte att vara inblandad."

Nöjesbladet har träffat Kit Harington, framförallt känd som Jon Snow i HBO:s succéserie "Game of thrones". Nu är den näst sista säsongen här och fem spinoff-serier är på gång. Men det blir utan Kit Harrington.

LÄS MER: Game of Thrones säsong 7: Allt du behöver veta

– Men för mig är det över. När jag är klar med serien är jag klar. Däremot tycker jag att det vore korkat att inte göra spinoffs. När man har en värld som den här, med redan uppbygg infrastruktur i Nordirland och författare som Martin, känns det givet, säger han till Nöjesbladet.

Jon Snow blir mer av en politiker

I serien tar regissören död på många karaktärer, både omtyckta och hatade. Jon Snow är en av de få som varit med hela tiden.

– Han känns som en av de mest stabila karaktärerna. Han återkommer varje år och förändras inte mycket. Det är något jag gillat med honom. Men i år blir han lite mer av en politiker. Vi ser det redan i första avsnittet. Han börjar manipulera folk, men på ett vänligt Jon Snow-sätt. Han är en man med ett uppdrag. Det är ett intressant år att följa honom, säger han till tidningen.

LÄS MER: Så ser Game of Thrones-stjärnorna ut egentligen

LÄS MER: Ögonblicken du inte får missa i "Game of thrones"

Mest läst