Kapten Röd ger sig ut på turné

Kapten Röd är tillbaka. Och Sveriges favoritreggae-artist vill att alla ska kunna komma på nya turnén: "Min vision med HUNDRALAPPEN är att så många som möjligt ska kunna komma på mina spelningar, oavsett storlek på plånboken", säger han i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Efter en knökad spelning på Liseberg och ett gästinhopp på Håkan Hellströms Ullevispelning 2014 försvann Kapten Röd in i skuggan. Men nyligen gjorde Sveriges mest populära reggaeartist comeback med låten "Över Min Döda".

"Under årens lopp är det just lyssnarna och publikens stöd som fått honom att återvända till musiken – insikten att hans lyssnarskara sträcker sig över alla samhällsklasser, ideologier och platser runtom i landet blev själva grunden som turnén sedan formades efter", skrivs det i ett pressmeddelande.

LÄS MER:Kapten Röd tillbaka med ny musik

"Oavsett storlek på plåboken"

Nu ska Kapten Röd ut på en omfattande sommarturné med namnet "HUNDRALAPPEN" som går av stapeln i Malmö den 17 juni. Det hela avslutas på hemmaplan i Göteborg den 2 september.

ANNONS

–Min vision med HUNDRALAPPEN är att så många som möjligt ska kunna komma på mina spelningar, oavsett storlek på plånboken,säger Kapten Röd i ett pressmeddelande.

Konserterna har en rekommenderad 13-årsgräns och biljetterna kommer kosta 100 kronor. De släpps onsdagen den 29 mars klockan 10.00.

TURNÉDATUM – HUNDRALAPPEN:

Malmö – Folkets Park 17/6

Västerås – Cityfestival 29/6

Halmstad – Brottet 7/7

Eskilstuna – Parken Zoo 8/7

Norrköping – Hugo 21/7

Örebro – Strömpis Trädgård 3/8

Hofors – Folkets Park 5/8

Helsingborg – Sundspärlan 11/8

Trollhättan – Folkets Park 18/8

Huskvarna – Folkets Park 19/8

Göteborg – Trädgårdsföreningen 2/9

FESTIVALER:

Brännbollsyran – 2/6

Öland Roots – 15/7

Uppsala Reggae Festival – 12/8

ANNONS