Hon knockade "Let's dance"-juryn

Konstnären Stina Wollter och hennes danspartner Tobias Bader gjorde juryn mållös i premiäravsnittet av TV4:s "Let's dance".

ANNONS
|

Uppgiften för kvällen var tango, och Wollter fick beröm för sin förmåga att följa Baders rörelser.

-Under tolv års tid har jag aldrig sett någon som kommer ut med sådan bra teknik, musikalitet och som följer sin partner så fantastiskt bra, sade jurymedlemmen Tony Irving.

Stina Wollter har länge lagt upp videoklipp på sitt populära instagramkonto där hon har dansat själv eller med familj och vänner för att sprida glädje och kroppspositivism. Nu gör hon det i tv-rutan och hon lyckades imponera både på juryn och på tittare.

Juryn delade ut 21 poäng till Wollter och Bader, och när tittarrösterna räknats in stod det även klart att de fått flest röster.

ANNONS

Ingen av deltagarna behövde lämna säsongens första program, men de tar med sig tittarnas röster och juryns poäng till nästa vecka. Paret med sämst utgångsläge inför nästa program är Messiah Hallberg och Nathalie Davidsson.

Borgs hälsning till Dominika

I första avsnittet kunde inte Anders Borg vara med och stötta sin flickvän Dominika Peczynski. Han överraskade henne med en hälsning som han filmat själv med mobilen.

– Dominika, hoppas det kommer gå superbra ikväll. Du har tränat så duktigt och varit så fantastiskt dedikerad. Och till Martin vill jag säga: Tack för att du har varit en så fantastisk coach!, sa han i inspelningen.

ANNONS