Harald Treutiger lämnar radion

ANNONS
|

Sedan i september förra året har vi kunnat höra tv-profilen Harald Treutiger i radioprogrammet P4 Morgon Göteborg – med Cicci och Harald, där han varit programledare tillsammans med Cicci Hallström.

I påskas drabbades Treutiger av en hjärtattack och är nu sjukskriven fram till den 15 maj. I väntan på att han ska komma tillbaka har han ersatts i morgonradion av bland andra Leif Hedegärd och Erik Blix.

Men det blir ingen fortsättning för Treutiger i radion.

- Jag har kontrakt fram till 7 juni och då är det ju bara några veckor kvar – och sjukskrivningen kan ju bli förlängd. Så det blir nog inte mer än det som har varit, säger Harald Treutiger som också fått erbjudande om att fortsätta med programmet under den kommande hösten och våren, fram till maj nästa år.

ANNONS

- De har varit väldigt nöjda och jag fick frågan om en fortsättning redan i december. Men jag har tackat nej. Tidiga morgna sliter och att bestämma redan nu vad jag ska göra i maj, det är inte riktigt jag. Och just nu känns det inte så viktigt, säger Harald Treutiger.

Kanalchefen Ylva M Andersson tycker det är tråkigt att Treutiger inte vill fortsätta.

- Det har blivit ett kanonformat. Vi för diskussioner om ersättare men att hitta någon som fyller hans kostym är inte det lättaste, säger Andersson.

Även Treutigers kollega Cicci Hallström lämnar programmet, av privata skäl, efter sista sändningen i juni.

- Ja, det gör jag. Det blir inget mer Cicci och Harald, säger Hallström.

ANNONS