Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/3

Komikern: Skit i Håkan och kom till oss

I helgen dundrar Håkans rullande åska in över Ullevi. Men komikern Emma Knyckare tycker att alla bör strunta i Hellströms konserter och i stället kolla på stand-up-turnén "Badjävlar". "Ikväll kör vi gigg Nr 9 , det sista för badjävlar detta år i Stenungsund, skit i Håkan å Kom till oss" skriver Emma Knyckare på sin Instagram.

Under fredagen och lördagen är Håkan-febern total i Göteborg när turnén Rullande åska rullar in i staden för det stora avslutet. Men komikern Emma Knyckare tycker att alla bör strunta i Håkan-konserterna och istället komma på humorturnén "Badjävlar".

"Ikväll kör vi gigg Nr 9 , det sista för badjävlar detta år i Stenungsund, skit i Håkan å Kom till oss" skriver Emma Knyckare på sin Instagram. 

LÄS MER: Emma Knyckare om varför hon jävlas med Fredrik Lindström

Tvingades ställa in

Tidigare meddelade Henrik Schyffert att han ställde in sin medverkan i humorturnén. Han ersattes då av Peter Apelgren. 

"Jag åkte på nåt förra veckan och har legat däckad i feber sedan dess. Det är ingen fara med mig, men just nu är jag helt sänkt så jag måste tyvärr hoppa av "Badjävlar" i år". skrev Henrik Schyffert då på Instagram. 

Åtta komiker, åtta platser

Det är åttonde året i rad som "Badjävlar" gör en sommarturné, med start i Kalmar för drygt en vecka sedan. I kväll avslutas turnén på sin åttonde plats i Stenungsund. 

LÄS MER: Peter Apelgren vill starta podd med Carl Bildt

Komikerna som är en del av årets "Badjävlar" är Fredrik Lindström, Johan Rheborg, Nour El Refai, Emma Knyckare, David Batra, Soran Ismail, Måns Möller och Peter Apelgren. 

Senare under kvällen visade det sig dock att Emma Knyckare inte riktigt tyckte att man ska strunta i Håkan Hellström fullt ut. Hon hade nämligen bestämt sig själv för att gå på Ullevi-konserten.
"Skoja! En hinner både till Stenungsund å Håkan", skriver hon i ett inlägg  på Instagram där hon postat en bild på sig själv på Håkan Hellströms konsert.

 

Skoja! En hinner både till Stenungsund å Håkan @gpnoje

Ett inlägg delat av Här Är Jag! (@knyckare)


 

 

Mest läst