Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/45

Håkan Hellström i Scandinavium

Efter rekordspelningarna på Ullevi 2016, var det på fredagskvällen den 26 november dags för premiär av höstens turné. Förväntningarna var höga och trycket i publiken var maximal. På scen gästade ingen mindre än Amanda Bergman.

Under eftermiddagen och kvällen sände vi GPTV LIVE inför konserten. Vi minglade med fans, snackade om förväntningarna och allt runt omkring. Se TV:n här:

Hyllad recension

GP:s journalist Johan Lindqvist recenserade kvällens spelning. "Håkan är förstås på toppen, men den här vintern har han en del att bevisa", skrev han bland annat.

LÄS HELA RECENSIONEN: Håkan Hellström är fantastisk

Ullevi-rekord

I somras, den 4 och 5 juni, bjöd Håkan Hellström på en rejäl uppvisning för fansen. Med gäster som Sven-Bertil Taube, Miriam Bryant och Joakim Thåström blev det en kväll få på plats kommer glömma. GP:s musikskribent Jan Andersson gav den andra konserten högsta betyg. Dessutom slog Håkan Hellström nordiskt publikrekord med mer än 70 000 personer i publiken.

LÄS MER: Nordiskt publikrekord - fem fyrar

Ny turné till sommaren

Bara några dagar innan konserten annonserade Håkan Hellström en ny turné i nästa sommar. Det har gjort att andrahandsförsäljningen sjunkit i pris. Något som arrangören önskade.

- Det känns bra att kunna släppa sommarens konserter redan nu, då kanske folk som inte fick tag på biljetter till vinterturnén inte känner samma hets att köpa biljetter till överpris, har Joel Borg sagt till GP tidigare i veckan.

LÄS MER: Håkan Hellström-biljetter reas ut

Extrainsatta konserter

Trycket på biljetterna var hårt till Håkan Hellströms kommande turné "Rullande åska" som sålde slut i ett nafs. Därför gick de under morgonen ut med nyheter om extrainsatta konserter. En på Ullevi den 28 juli och en på Stadion den 9 juni.

LÄS MER: Extrakonsert med Håkan på Ullevi

Mest läst