Här hånar Charlie Sheen Aftonbladets reporter

I en intervju med Aftonbladet blir Charlie Sheen irriterad och frågar bland annat reportern om hon "fortfarande går på journalisthögskolan eller vikarierar för någon".

ANNONS
|

Charlie Sheen är på plats i Sverige för att tala om sitt liv,sin karriär och för att marknadsföra kondomer. Enligt TT var det en glad ochuppsluppen Charlie Sheen som landade i Sverige under tisdagseftermiddagen. Det glada humöret verkadedock vara som bortblåst när han träffadeAftonbladet för en intervju under onsdagen.

Förra året gick Charlie Sheen ut med att han var hiv-positiv och under intervjun med Aftonbladet blev stjärnan minst sagt irriterad när han fick återkommande frågor om sjukdomsbeskedet.

- Dina frågor börjar bli upprepande om jag ska vara ärlig, säger han till Aftonbladets reporter i ett filmklipp.

Enligt Aftonbladet var Charlie Sheen en timma försenad till tidningens bokade intervju som skulle äga rum i en hotellsvit. Men när Sheen väl dök upp ville han sitta utomhus och röka.

ANNONS

En bit in i intervjun undrar han om de ska prata om hans kondomer eller inte. När reportern ställer ytterligare en fråga om stjärnans diagnos blir han irriterad.

- Jag pratade just om det. Går du fortfarande på journalisthögskolan eller vikarierar för någon?

- Det här är riktig dynga om jag ska vara ärlig, fortsätter Charlie Sheen i Aftonbladets intervju.

Charlie Sheen avslutar med att hylla Sverige. Några kondomer blev det däremot inte tal om.

ANNONS