Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Här hänger Henrik Lundqvist med Håkan Hellström i New York

Bland de inbjudna gästerna till Håkan Hellströms spelning i New York fanns inga mindre än de svenska hockeykungarna Henrik Lundqvist och Viktor Stålberg.

Henrik Lundqvist satt på vipläktaren närmast scenen och såg, enligt bilder i sociala medier, ut att njuta av spelningen.

 

Swedish proud #håkanhellström

Ett foto publicerat av Viktor Stalberg (@viktorstalberg)

 

På ovanstående bild på Instagram ser man de tidigare Frölundaspelarna, numera New York Rangers, Viktor Stålberg och Henrik Lundqvist posera ihop med Håkan Hellström på The Gramercy Theatre, klubben där spelningen hölls i går kväll.

"Triss i kungar", står det i texten under bilden som postats av kontot anders_forssberg. Bilden delades även av Viktor Stålberg som skrev "Swedish proud" i beskrivningen.


Inlägget har överösts av hjärtan och hyllningar, men då flera som kommenterat är amerikaner var fokusen på hockeykungarna, snarare än på Håkan Hellström. En person undrade till exempel vem den smala killen i mitten var.

 

650 personer såg Håkan Hellström i New York på lördagen. GP:s Johan Lindqvist var på plats och recenserade spelningen.


"Första halvtimmen står jag bara och gapar och undrar vad det är som egentligen händer", skrev han och avslutade med att inget slår detta. 

Ikväll väntar ännu en spelning i New York innan återkomsten till Ullevi om en dryg månad.

Se mer från - Håkan Hellström i New York
Mest läst