Här är alla nyheter från Comic Con

Superhjältar och science fiction i mängder när San Diego Comic Con gick av stapeln i helgen. Horder av nya filmklipp och nyheter avslöjades - från en ordentlig trailer för "Thor Ragnarok" till en första titt på andra säsongen av "Westworld".

ANNONS
|

Helgen har varit en riktig julafton för alla nördar. Comic Con är årliga mässor med fokus på film, serietidningar och tv-seriersom hittas runt om i världen. Den största av dem är San Diego Comic Con, där världsstjärnor minglar med lyriska fans och mängder av stora nyheter avslöjas.

Här är en uppsjö av de viktigaste nyheterna, nya filmklippen och avslöjanden som skedde under San Diego Comic Con i helgen:

Batman är tillbaka

När det kommer till superhjältefilmer är DC och Warner Bros i full sving med att bygga upp ett helt filmuniversum kring Batman, Supermannen och de andra karaktärerna. Tidigare i vår fick vi den hyllade "Wonder Woman", och i höst släpps "Justice League" där hjältarna tvingas samarbeta för att klå den ondskefulla Steppenwolf. Självklart fick vi en närmare titt på filmen:

ANNONS

Även en uppföljare till "Wonder Woman" avslöjades, svenske regissören David F Sandberg bekräftade att han kommer regissera "Shazam!",Jokern och Harley Quinn får en egen spinoff-film ochBen Affleck kommer stanna kvar som Batman trots rykten om att han var på väg att lämna serien.

LÄS MER: Här är tv-serierna som skrotas inför hösten

Även nytt material från kommande "Aquaman" med Jason Mamoa i huvudrollen visades bakom stängda dörrar och vi fick veta att den blixtsnabba Flash hamnar i strålkastarljuset i "Flashpoint". Utöver det levererade företaget trailers för nya säsonger till många av deras tv-serier- från "Arrow" och "Supergirl" till "Gotham" och "Legends of Tomorrow".

"Legion"-skaparen Noah Hawley släppte också en nyhet som möttes av enorma jubel: Han arbetar på en film om superskurken Doctor Doom. Senast vi såg Doom var i "Fantastic Four", en porträttering som kritiserats från både kritiker och fans.

Thor möter Hulken

Mer superhjältefest blev det när Marvel visade upp vad de jobbar på. Bland annat fick vi en fullständig trailer på "Thor Ragnarok" ¨som har premiär i november:

Marvels första kvinnliga superhjälte på bioduken heter "Captain Marvel" och vi fick nu veta att filmen kommer utspela sig under 90-talet, och att Brie Larson kommer slåss mot rymdvarelserna skrulls tillsamms med en yngre Nick Fury (Samuel L Jacksons karaktär i Marvel-filmerna). Det avslöjades också attMichelle Pfeiffer kommer dyka upp i "Ant-Man and the Wasp".

ANNONS

På Marvels seriesida blev det klart att Netflix-serien "Iron Fist" får en andra säsong, med en annan producent som tar över produktionen. Vi fick också en ordentlig titt på "The Defenders" som släpps i augusti:samt en länge video från "Inhumans".

Westworld och Stranger Things

Det var inte bara superhjältar som tog plats på San Diego Comic Con. Netflix visade upp en ordentlig trailer för andra säsongen av hyllade "Stranger Things" medan HBO passade på att visa upp lite mer från kommande avsnitten av "Game of Thrones".

Likaså visades en trailer för åttonde säsongen av zombieserien "The Walking Dead"och vi introducerades till Will Smiths nya actionfilm "Bright" om orcher och alver som lever i ett nutida Los Angeles där Noomi Rapace spelar en av rollerna. Ävenkommande "Star Trek: Discovery", "The Lego Ninjago"och Steven Spielbergs filmatisering av bästsäljande sci-fiboken "Ready Player One"visades upp.

HBO överraskade många när de visade upp en trailer för andra säsongen av "Westworld" - som började spelas in för bara ett par veckor sedan.

ANNONS