Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Bild: Jordan Strauss
Bild: Jordan Strauss

Wonder woman-skådespelaren hotar att hoppa av

Ultimatumet: Om inte anklagade regissören får sparken, lämnar hon rollen.

Skådespelaren Gal Gadot, som fick sitt stora genombrott i succéfilmen Wonder woman, ska ha ställt ett ultimatum till finansiärerna: Om inte samarbetet avslutas med regissören Brett Ratner vars företag var med och producerade den första Wonder woman-filmen, vägrar hon att skriva på kontraktet för en uppföljare. Det erfar nöjessajten Page six från en initierad källa nära produktionen. 

– Hon är tuff och står vid sina principer. Hon vet att det bästa sättet att slå människor som Brett Ratner är genom plånboken. Hon vet också att Warner Bros måste ta hennes parti om konflikten utvecklas. De kan inte låta en man som anklagas för att antasta kvinnor finansiera en film som handlar om kvinnors styrka och självständighet, säger källan.

"Oacceptabelt"

Tidigare i veckan anklagade sex skådespelare Brett Ratner för sexuella trakasserier, däribland Olivia Munn. Anklagelserna fick Gal Gadot att backa ur en galamiddag där det sedan länge var bestämt att hon skulle tilldela regissören ett pris. Nu gör hon alltså ytterligare ett starkt ställningstagande. 

Nyligen skrev Gadot på Instagram

“Mobbning och sexuella trakasserier är oacceptabelt. Jag ställer mig bakom alla de modiga kvinnor som nu konfronterar sina rädslor och vågar tala ut. Tillsammans står vi, enade i dessa tider av förändring."

 

 

Ett inlägg delat av Gal Gadot (@gal_gadot)

 

 

 

Mest läst