Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/2

Peter Possne ny produktionschef på Film i Väst

Filmproducenten Peter Possne blir ny produktionschef för Film i Väst. "Med honom kommer vi att få en stark ledare med stor kunskap och erfarenhet", säger Film i Västs vd Mikael Fellenius i en kommentar.

– Det är med stor entusiasm och en hög ambitionsnivå jag ser fram emot att axla uppdraget som ny produktionschef för Film i Väst. Att få vara med och bygga vidare på Film i Västs exempellösa framgång är en spännande utmaning, säger Peter Possne i den pressrelease som Film i Väst skickade ut på måndagseftermiddagen.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Peter Possne får uppdraget att leda bolagets produktionsarbete och han tillträder sin tjänst den 1 januari 2018.

– Film i Väst har sedan tidigare haft ett långt samarbete med Peter Possne, som känner verksamheten väl och är insatt i företagets uppdrag och mål. Med honom kommer vi att få en stark ledare med stor kunskap och erfarenhet av film- och tv-branschen, säger Film i Västs vd Mikael Fellenius, i bolagets pressmeddelande.

Peter Possne har producerat eller samproducerat och distribuerat ett 100-tal långfilmer och tv-produktioner, och när han tar över som produktionschef kommer den tillförordnade chefen Tomas Eskilsson att övergå till sin ordinarie tjänst som strategichef för Film i Väst.

Mest läst