Fansens ilska mot svenska supermodellen

ANNONS
|

Svenska Victoria's secret-modellen Elsa Hosk gör succé och under senaste VS-showen öppnade hon hela arrangemanget. Hon och Kelly Gale var de två svenskorna som gick 2016 års show.

LÄS MER:Se stjärnorna i Victoria's Secrets supershow

På Instagram har hon drygt 3 miljoner följare ochvanligtvis publicerar Elsa Hosk bilder från fotograferingar och vardagen. Det är bilder på fika, träning och vänner blandat med professionella foton.

Men häromdagen lade Elsa Hosk upp en bild som provocerade många. På Instagramlade hon upp en bild där hon poserar framför en palm med en cigarett i handen tillsammans med texten "That´s a wrap".

Hundratals följare har kommenterat bilden och många är förbannade. De menar att Elsa Hosk borde vara en förebild och inte röka. De menar att hon som supermodell borde visa upp en sund livsstil. "Fimpa ciggen!" skriver en. "Det är helt onödigt och ocoolt. Wow!Jag är chockad", skriver en annan. "Ett skämt", skriver en tredje.

ANNONS

Men flera fans försvarar också Elsa Hosk´s beslut och de menar att hon får röka om hon vill. "Hon behöver inte tillstånd från er för att leva livet", skriver en av alla fans.

LÄS MER:Svenska supermodellen anklagas för rasism

ANNONS