Ex-porrstjärna attackerar muslimer – och försvarar Ku Klux Klan

Den före detta porrstjärnan Jenna Jameson attackerar muslimer och Sverige på Twitter. Samtidigt försvarar hon högerextrema Ku Klux Klan. – "När var den senaste gången en Ku Klux Klan-medlem sprängde sig själv?", skriver hon.

ANNONS
|

Jenna Jameson, fore detta porrstjärna och numera entreprenör samt hängiven anhängare av USA:s president Donald Trump, går nu till attack mot muslimer på Twitter. – Jag upprepar… muslimska gängvåldtäkter, skrev hon häromdagen och länkade till en hemsida med obekräftade uppgifter om en påstod gruppvåldtäkt i Sverige.

Senare samma dag gjorde hon ett nytt utspel. – Jag ”hatar” dem inte… jag håller inte med av något som de representerar, och jag är orädd att uttrycka mina åsikter.

Men det slutade inte där. Jenna Jameson fortsatte att twittra och nästa poster följde i samma spår: – Jag är emot att följa en ideologi som kränker kvinnor, dödar homosexuella, stympar flickor och mördar personer som konverterar ifrån. – Även moderata muslimer tror att homosexualitet är kriminellt, att polygami är norm, kvinnor behandlas som djur. Ska jag fortsätta?

ANNONS

Men Jenna James fick även mothugg. Många Twitter-användare kritiserade hennes världsbild och menade att man inte kan blanda ihop religion och extremister.

"När var senaste gången en klanmedlem sprängde otrogna?"

Vidare försvararJenna Jameson den rasistiska organsationen Ku Klux Klan och jämför islam och med den. Hon frågar sig själv om förstnämnda någonsin genomfört terrorattacker.

Kritiserar Sverige

Hon ger även en känga åt Sverige som varit i hetluften de senaste dagarna efter att Trump påstått att en "händelse" ägt rum – ett påstående som ledde till hashtaggen #lastnightinsweden på Twitter.

Höll på Trump i presidentvalet

Jenna Jameson är en öppen anhängare av USA:s president. På Twitter är exempelvis hennes omslagsbild en "selfie" på henne och presidenten. Efter att det stod fast att Donald Trump vunnit amerikanska presidentvalet, twittrade hon följande bild:

ANNONS