Efter kritiken - Nu avslöjas att Noel Gallagher donerar till offrens familjer

ANNONS
|

"Sätt dig på ett jävla plan och spela dina låtar för barnen, din sorglige jävel" skriver Liam Gallagher, 44, på Twitter efter den stora välgörenhetskonserten i Manchester i söndags.

Fans, journalister och andra stjärnor hade hoppats på en återförening mellan bröderna Liam Gallagher och Noel Gallagher, 50. Tillsammans utgjorde de den välkända rockgruppen Oasis som splittrades under 2009 efter stora bråk. Noel Gallagher svarade aldrig på den ilskna tweeten.

LÄS MER:Liam Gallagher skäller ut sin bror efter galan

Oasis-låten”Don't look back in anger” från 1995 har blivit en symbol förManchesters styrka efter terrordådet. Det hela startade med att en kvinna börjadesjunga låten under en minnesstund. Då fick hon med sig hela folksamlingen. Under välgörenhetsgalan framfördes låten i stället av Coldplay och Ariana Grande, 23.Noel Gallagher sägs ha varit på solsemester när galan genomfördes. Något som både brodern och internationell press uppmärksammade.

ANNONS

Reaktionen: "Det är en skam"

Nu avslöjar radioprogramledaren Gordon Smart att Noel Gallagher doneratintäkterna från låten till offrens familjer. Något som ska ha genomförts i smyg.

– Jag har sett en hel del taskiga rubriker om Noel och varför han inte spelade i Manchester. Det enda rätta är att påpeka detta, något som jag inte tror är offentligt för han skulle aldrig nämna det själv. Men i dag fick jag reda på att så fort Noel upptäckte att "Don´t look back in anger" började sjungas fixade han så att alla pengar går till familjerna. Det var före någon ens hade nämnt en välgörenhetsgala, säger Gordon Smart till Radio Xoch fortsätter;

– Det känns fel att Noel får det så här svårt för en återförening han aldrig var en del av. Det är en skam att all uppmärksamhet har riktats mot detta i ställetför en väldigt speciell gala. Men här har ni, fakta.

Noel Gallagher delar nyheten

Noel Gallagher har inte kommenterat det hela själv men delat nyheten på Twitter. Här är ett exempel:

ANNONS