Båda Håkan-konserterna slutsålda

ANNONS
|

Vid 14.40 kom beskedet: Även biljetterna till Håkan Hellströms konsert den 5 juni är slutsålda.

Dagen började så här:

Klockan 12.00 i dag släpptes biljetterna till Håkan Hellströms konsert 4 juni 2016. Väntetiden på ticnet.se var redan från start över 60 minuter och besökarna möttes av följande:

"Just nu befinner sig 95 000 personer i kön. Hade det varit en fysisk kö hade den slingrat sig hela vägen från Ullevi till Lerum och tillbaka! Beräknad väntetid: mer än 60 minuter"

Vid 12.45 stod det följande på ticnet.se:

"Biljetterna till Håkan Hellström är släppta och du befinner dig nu i kö. Håll ut, det är många på plats här idag! För mer information och frågor om biljettsläppet, besök Facebook.com/Ticnet"

ANNONS

Klockan 12.50 kom beskedet att alla ståplatsbiljetterna slutsålda.

På Ticnets Facebooksida är tonen stundtals hård. Många kommenterar hur svårt det är att komma fram:

"Kommit fram till Köp 4 gånger och kastats ut lika många och fått börja om i kön igen! ALLVARLIGT!!! Skitsida."

"Det här är ett väldigt O-T-Y-D-L-I-G-T kösystem! Hade nästan föredragit stå nånstans vid Partille eller nåt och vänta..."

"Efter så många år och så många stora släpp har Ni fortfarande inte lärt Er hur man sätter upp en vettig lastbalansering på Era servrar! Suck!!!"

"Jag har stått i kö hela morgonen, 3 minuter i tolv går beräknad väntetid 0-30 min över till över 60 min och circeln börjar om. När jag äntligen kommer in på sidan blir jag utkastad, och nu är ståplatserna slut. Allvarligt????????"

Ticnet svarade sina följare strax efter 13.15:

"Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar så fortsätt försök. Beklagar att några haft problem men det är fortfarande närmare 100 000 i kö men det finns fortfarande chans att få biljett."

Drygt 125 000 personer satt i kö på ticnet.se vid 14-tiden på lördagen för att köpa biljett till Håkan Hellström på Ullevi.

En dryg timme innan meddelade Live nation att det blev ännu en konsert dagen efter, 5 juni 2016:

ANNONS

"Efter en enorm efterfrågan och stort tryck vid biljettsläppet kan vi nu konstatera att konserten snabbt sålde slut och att vi nu adderar ytterligare en konsert dagen efter, söndagen den 5 juni 2016. Biljetterna till den nya konserten är släppta i detta nu."

Läs även: Så luras Håkan Hellström-fansen

"Vi vill vara säkra på att få biljett"

ANNONS