Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
syb9f770
Kent. Intresset för Kents spelning i Scandinavium den 30 september är extremt. Biljetterna till konserten sålde på lördagen slut på mindre än en halvtimme.

Kent-biljetterna i Göteborg slut på en halvtimme

Under lördagen släpptes biljetterna till Kents avskedsturné. På mindre än en halvtimme har alla biljetter till spelningen i Scandinavium den 30 september sålt slut.Nu släpper bandet biljetter till fem extrakonserter i Linköping, Göteborg, Malmö och Stockholm och Oslo.

Den 14 mars släppte rockbandet Kent nyheten om att man i höst gör sin allra sista turné.

I samband med nyheten blev det också klart att bandet släpper ett sista album - "Då som nu för alltid". Kent kommer under året också att släppa en Greatest Hits samling med låtar som bandet spelat in från starten 1990.

Hösten och vinterns avskedsturné består av 20 spelningar i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Turnén startar den 23 september i Saab Arena i Linköping och avslutas på Tele 2 Arena i Stockholm den 17 december.

Biljetterna till spelningarna släpptes på Ticketmaster klockan 12.00 under lördagen. Vid 12.25-tiden hade samtliga biljetter till Kents spelning i Scandinavium sålt slut enligt Ticketmasters hemsida.

Flera personer som inte har lyckats få tag på någon biljett skriver nu ut sin ilska över biljetthanteringen på Ticketmasters Facebooksida.

"Sämsta kösystemet någonsin. hur kan hela Scandinavium bli utsålt när man stått i kö 30 min innan ni släpper biljetterna.. och efter 1 timmes köande så finns det inga biljetter kvar. Vart tar alla biljetter vägen?!?! " skriver en person.

Inför biljettsläppet skrev Ticketmaster på sin Facebooksida att alla som ställt sig i kön innan klockan 12.00 har samma möjligheter att få tag på biljetter.

"Före biljettsläppet kl 12:00 kan du hamna på en kösida. Från kösidan hamnar du per automatik i den riktiga turordningen med start exakt kl 12.00 när biljetterna släpps, där alla har samma förutsättningar. Det finns alltså ingen fördel att vara tidig in på kösidan.", skriver Ticketmaster.

En annan biljettlös person skriver följande:

"Stått i kö till Scandinavium i 39 minuter och har fortfarande inte fått boka, hur idiotiskt är ert bokningssystem? Ska inte en vanlig dödlig människa få lov att boka någon gång??"

Strax efter att spelningen i Scandinavium såldes slut tog även biljetterna till spelningarna i Linköping, Malmö, och Stockholm sålt slut.

Vid 13-tiden meddelade Kent via sin Facebooksida att man kommer att släppa biljetter till extrakonserter i Linköping, Göteborg, Malmö, Stockholm och Oslo.

Under lördagen har även biljetterna till Kents spelningar i Växjö, Örebro, Gävle, Karlstad och Östersund sålt slut.

Mest läst