Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
ta4fb766

Karlsson levererade på nytt – för fel lag den här gången

Han leder poängligan för backar överlägset och är favorit till titeln som NHL:s bäste back. Nattens möte med Detroit vill nog Erik Karlsson dock glömma. Backen stod för en assist och ett mål – åt fel lag.– En tung period för nummer 65 i Ottawa, säger Karlsson om sin egen insats.

Poängligan för backar kommer han att vinna – poängligan totalt i NHL ligger han trea i med otroliga 65 poäng på 60 matcher. Under nattens möte med Detroit lyckades Erik Karlsson med något som få andra gjort.

Först assisterade han Detroits Andreas Athansiou som kunde göra 1-0 för sitt lag.

– Han ropade efter pucken. Jag hade två spelare på mig och antog automatiskt att det var en var våra killar, säger han till NHL.com.

Som om det inte var nog för den gode Karlsson. Lite senare försökte han bryta Brad Richards passning men styrde i stället in pucken med sin klubba bakom Craig Anderson. Trots Karlssons två misstag blev det ändå seger för Ottawa med 3-2.

– En tung period för nummer 65 i Ottawa. Jag tänkte inte på det då, tyckte att jag gjorde en bra match och sådana där saker händer. Vi förtjänade att vinna, säger Karlsson till nhl.com.

Mest läst