Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
John

John Alvbåge "Vi gillar trycket"

Hård press på IFK Göteborg på annandagen: första hemmamatchen efter skrällförlusten i premiären, fullt av folk på Gamla Ullevi. - Vi gillar att ha tryck på oss, annars hade vi inte spelat i Blåvitt, säger John Alvbåge.

Målvakten släppte in två mot Syrianska i Södertälje, men har inte anklagats för att ha del i förlusten. Ändå har han grämt sig och funderat.

- Klart man tänker på vad som kunde ha varit annorlunda, säger han, hade jag tagit en av dom där bollarna så hade vi i alla fall haft poäng.

Laget har försökt analysera och tänka framåt för att begångna misstag inte ska upprepas. Och det finns en glädje i att få spela hemma.

- Publiken är vår tolfte spelare, vi hoppas på starkt stöd och vill göra oss förtjänta av det, fortsätter Avbåge.

Han ser inte laget som färdigt ännu, trots alla träningsmatcher.

- Vi har mycket nytt, men bara vi får igång maskineriet blir det här bra, tror han.

Påskdagens förmiddag ägnades åt kort, men intensiv, spelträning. Mikael Dyrestam är kvar på skadelistan, annars har tränaren Mikael Stahre tillgång till de spelare han behöver. Ändringar inför mötet med IFK Norrköping?

- Det kan bli så, men inte jättemånga, säger Stahre.

Första matchen blev en besvikelse.

- Klart vi SKA ha poäng där, medger tränaren, men serien är så jämn att något misstag räcker för att det inte ska bli någon. Vi har försökt ta tag i det här direkt och fokusera på rätt saker.

Mest läst