Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter

"Jag har ingenting att hälsa honom"

Frölunda är framme i Schweiz för semifinal ett av två mot Davos – och ett första möte med Dick Axelsson sedan han lämnade Göteborg. Inför återföreningen med sin gamle stjärna väljer dock Roger Rönnberg att ligga lågt. – Jag känner honom utan och innan och jag vet att bästa sättet att få i gång honom är att reta honom så att jag säger ingenting, säger Rönnberg till GP.

Efter det Frölundas tunga uttåg mot i den sjunde och avgörande kvartsfinalen mot Linköping 2014 lämnade Dick Axelsson Göteborg och flyttade söderut till Davos.

Där har det blivit succé för forwarden som vann ligan sin första säsong.

Samtidigt har Roger Rönnbergs Frölunda tagit ytterligare kliv. Under fjolårssäsongen tog man sig till semifinal i i SM-slutspelet och tog silver i CHL.

När Frölunda nu rest till Schweiz för att spela semifinal mot Davos blir det första mötet med Axelsson. Roger Rönnberg vet hur han ska hantera sin gamla spelare.

Har du någon hälsning till Dick?

– Jag har ingenting att hälsa honom. Jag känner honom utan och innan och jag vet att bästa sättet att få i gång honom är att reta honom så att jag säger ingenting, säger Rönnberg.

Mest läst